Varainhallinta hedelmäpelejä pelattaessa

EUsuomenkielinen

Monaco Glamour

20 voittolinjaa
Minimipanos 10 snt

pelaa Kartanon mysteeriä

25 voittolinjaa
Minimipanos: 1 snt

Macau Nights hedelmäpelit

1 voittolinja
Minimipanos: 1 euro

EUsuomenkielinen

Pelaa Robin Hood hedelmäpeliä.

20 voittolinjaa
minimipanos: 1 sentti

EUsuomenkielinen

NettiArpa hedelmäpelit

9 voittolinjaa
Minimipanos: 50 snt

EUsuomenkielinen

NettiArvan hedelmäpelit

9 voittolinjaa
Minimipanos: 50 snt

EUsuomenkielinen

NettiArpa hedelmäpelit

9 voittolinjaa
Minimipanos: 50 snt

EUsuomenkielinen

Pelaa Gonzo's Questia

20 voittolinjaa
Minimipanos: 20 snt

Sivut

Hedelmäpelejä on pelattava vain huvin vuoksi. Piste, loppu. Muuten pelaaminen voi ryöstäytyä hallinnasta ja muodostua piinaksi, painajaiseksi ja katastrofiksi. Sen vuoksi tiukka varainhallinta on hedelmäpelejä pelattaessa äärimmäisen tärkeää.

Tehokas varainhallinta edellyttää tappioiden rajaamista ja pelaamisen kontrollointia. Tärkein nyrkkisääntö on pelata hedelmäpelejä vain varojen sallimissa rajoissa. Et voi vaikuttaa koneen kiekkojen pyörintään. Voit päättää vain omista toimistasi ja tunteistasi. Rajoita sen vuoksi tappiot, jotta huonon tuurin pelijaksot eivät raunioita sinua. Päätä jo ennen peliä, paljonko riskeeraat. Äläkä koskaan sijoita enempää kuin kestät hävitä taloudellisesti ja henkisesti. Jos et kestä tappioita, älä pelaa. Hedelmäpelejä on pelattava vain huvin vuoksi ja arjen piristäjiksi. Ahdingossa pelaaminen ei ole hauskaa.

Hedelmäpelejä pelattaessa tuuri vaihtelee. Joskus voittaa, joskus häviää. Rajoittamalla häviöt kohtuullisiin summiin, pystyy jatkamaan pelaamista tulevaisuudessa ja antamaan onnettarelle uuden mahdollisuuden.

Pelikassan on oltava niin iso, että se sietää kohtuullisen pitkän tappiojakson ja piisaa niin pitkään, että onni ehtii kääntyä. Nyrkkisäännön mukaan pankkirullan on riitettävä 200 peliin yhdellä voittolinjalla. Jos pelaat 25¢ hedelmäpelejä yhdellä kolikolla, $50 on sopiva pelikassa. Viidellä kolikolla pelattaessa vaaditaan $250.

Lopeta, jos häviät puolet pankkirullasta. Tulee toinen päivä ja uusi mahdollisuus. Rajoita tappiot ja suo onnettarelle uusi tilaisuus. Kontrolloit pelaamistasi, pystyt lopettamaan, etkä yritä voittaa tappioitasi takaisin. Mikä tärkeintä, et talleta lisää pelitilillesi. Pelaamisesi on hallinnassa. Hedelmäpelejä on pelattava kurinalaisesti.

Voittaessasi on tärkeää, että lopetat voittajana. Onko sen raskaampaa tunnetta kuin kun ison voiton jälkeen jatkaa pelaamista, ajautuu tappiolle ja lopulta menettää koko pelikassan. Nyrkkisäännön mukaan voit sijoittaa 3/4 voitosta sivukassaan, johon et koske. Jatkat pelaamista jäljellä olevalla neljäsosalla. Jos häviät sen, lopeta. Olet voittaja ja olet saavuttanut tavoitteesi; sinulla on ollut hauskaa. Hedelmäpelejä on harrastettava vain siten, jotta niistä on hupia.